siljemolteberg - Bloggen om Silje Moltebergs hverdag

Høstvær

HÆLLÆ
Bare jeg som elsker høst? <3
Koselige kvelder med te, fyr i peisen og pleddkos. Samme med vinter, må bare elske det!! 

Nå sitter jeg på rommet mitt med leksene, og Nickelback på stereoen.. tyskleksene er så kjedelige!!! Søke opp masse info om en dyrepark i Hamburg.. woho.
Senere tror jeg at jeg stikker til muttern og henter playstationen, så jeg kan game litt GTA IV <3333333 loveit.

Får begynne før jeg glemmer alt jeg har lest..
Ha en flott dag!! 

Sunday dinner

Wallah bloggen.
Nå har jeg ikke blogget på en gooooood stund, fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Jeg satt meg ned i stad og tenkte: "Sofie(en i klassen) ville jo at jeg skulle blogge..", og da fikk jeg litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget når det faktisk er noen som er interessert i å lese bloggen min!!!!! Så ja, Sofie, nå blogger jeg for deg!!

I dag har dagen vært above perfect. Jeg ble vekket rundt 10 av min far, og gikk ned i hettegenseren min til en deilig frokost. Etter jeg hadde spist, kom jeg til å tenke på at Didrik, kjæresten min, kommer tidligere enn vanlig i dag! Han skulle komme ca. halv elleve, så ti på halv elleve følte jeg at jeg hadde god tid, men neeeeeida, den lille sniken kom akkurat etter jeg hadde satt tallerknen min i oppvaskmaskinen. Hadde ikke sminket meg, eller kledd på meg ordentlige klær eller pusset tennene eller dusjet eller noenting!! Følte meg som et svin, men sånn er det jo når foreldrene ikke hadde mulighet til å kjøre senere enn da ;)
Vi så på TV og hadde det veldig koselig fra ca. halv 12, da jeg hadde ordnet meg, til halv fire da vi skulle på søndagsmiddag hos farmor og farfar! Hadde ikke forventet at Didrik ville være med, ettersom det er greit kjedelig der, men at han sa ja var jo veldig koselig. Tok jo ingen bilder, ettersom jeg ikke regnet med at jeg skulle blogge i kveld!!
Tok jo noen tullebilder med søskenbarnet mitt og Didrik da, så dere får nøye dere med det sålenge!! Lover bedre bilder snart.


helt normale.


Cecilie <3<3<3<3

Nå skal jeg krype under dyna, med litt sovemusikk og urge. 

Ha en flott kveld videre, folkens!!
 


Hei!! Jeg heter Silje Molteberg, og kommer fra Sarpsborg, 13 år gammel og er et stakkarslig desemberbarn. Jeg elsker mote og teater, og jeg brenner for synging. Skriver på bloggen om min hverdag, mote, og andre ting som foregår i livet mitt. Du kan kontakte meg på silje.molteberg@me.com eller via facebook-siden min :-)

+Legg meg til som venn

hits