siljemolteberg - Bloggen om Silje Moltebergs hverdag

Blogging

Hehehe, god ettermiddag, søte mennesker <3 Jeg har da ikke blogget på gøøøør lenge.. Så da blogger jeg nå! 
Akkurat nå har jeg kost meg med soling, iste, bananogsjokoladesaus og Salt pastiller fra Brynild .. nomnomnom.

Det ble for varmt til å ligge ute, at jeg rett og slett måtte gå inn igjen. Jeg skal bli flink til å blogge etterhvert liksom, men jeg får se hva jeg får tid til :-)

Kos dere resten av dagen, for jeg vet jeg skal det <3

Ahh.. thelolcam er herlig. Snakkes!

 

Willkommen

Velkommen til bloggen min, da! Jeg heter da Silje Molteberg, er 13 og et halvt år og kommer fra Sarpsborg. Jeg har hatt MANGE blogger før, men har liksom aldri fått det helt til. Nå vil jeg starte en blogg igjen for å få en liten "fritidsaktivitet" i tilegg til at jeg spiller teater og synger i et Showkor. Jeg er en typisk person som ikke er redd for å drite seg ut, eller stå ut av mengden. Det kan godt hende at jeg helt randomly begynner å synge til sangen på radioen mens jeg sitter på bussen, eller legge meg ned på gulvet og sippe fordi jeg blir tullet med ;-).
Nå tenker du sikkert "Wow, hun er en rosablogger", men som www.tcmn.blogg.no  skrev på sin egen blogg for litt siden; "Hva er egentlig en rosablogger?". Hva jeg mener? Aner ikke. Jeg vet såvidt hva folk mener når de snakker om rosabloggere.
Jeg elsker teater og sang, og jeg elsker vennene mine. Jeg elsker donuts, og iste. Jeg elsker italiensk mat. Favorittfargene mine er rosa og kremhvit. 
Det var vel litt om meg? Slenger inn et bilde også jeg ;)


#Instagram

Mens vi snakker om Instagram; bare å følge unicornsilje (:


Dette er en blogg om meg, hverdagen min og fritiden!  


Hei!! Jeg heter Silje Molteberg, og kommer fra Sarpsborg, 13 år gammel og er et stakkarslig desemberbarn. Jeg elsker mote og teater, og jeg brenner for synging. Skriver på bloggen om min hverdag, mote, og andre ting som foregår i livet mitt. Du kan kontakte meg på silje.molteberg@me.com eller via facebook-siden min :-)

+Legg meg til som venn

hits