siljemolteberg - Bloggen om Silje Moltebergs hverdag

Høstvær

HÆLLÆ
Bare jeg som elsker høst? <3
Koselige kvelder med te, fyr i peisen og pleddkos. Samme med vinter, må bare elske det!! 

Nå sitter jeg på rommet mitt med leksene, og Nickelback på stereoen.. tyskleksene er så kjedelige!!! Søke opp masse info om en dyrepark i Hamburg.. woho.
Senere tror jeg at jeg stikker til muttern og henter playstationen, så jeg kan game litt GTA IV <3333333 loveit.

Får begynne før jeg glemmer alt jeg har lest..
Ha en flott dag!! 

Sunday dinner

Wallah bloggen.
Nå har jeg ikke blogget på en gooooood stund, fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Jeg satt meg ned i stad og tenkte: "Sofie(en i klassen) ville jo at jeg skulle blogge..", og da fikk jeg litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget når det faktisk er noen som er interessert i å lese bloggen min!!!!! Så ja, Sofie, nå blogger jeg for deg!!

I dag har dagen vært above perfect. Jeg ble vekket rundt 10 av min far, og gikk ned i hettegenseren min til en deilig frokost. Etter jeg hadde spist, kom jeg til å tenke på at Didrik, kjæresten min, kommer tidligere enn vanlig i dag! Han skulle komme ca. halv elleve, så ti på halv elleve følte jeg at jeg hadde god tid, men neeeeeida, den lille sniken kom akkurat etter jeg hadde satt tallerknen min i oppvaskmaskinen. Hadde ikke sminket meg, eller kledd på meg ordentlige klær eller pusset tennene eller dusjet eller noenting!! Følte meg som et svin, men sånn er det jo når foreldrene ikke hadde mulighet til å kjøre senere enn da ;)
Vi så på TV og hadde det veldig koselig fra ca. halv 12, da jeg hadde ordnet meg, til halv fire da vi skulle på søndagsmiddag hos farmor og farfar! Hadde ikke forventet at Didrik ville være med, ettersom det er greit kjedelig der, men at han sa ja var jo veldig koselig. Tok jo ingen bilder, ettersom jeg ikke regnet med at jeg skulle blogge i kveld!!
Tok jo noen tullebilder med søskenbarnet mitt og Didrik da, så dere får nøye dere med det sålenge!! Lover bedre bilder snart.


helt normale.


Cecilie <3<3<3<3

Nå skal jeg krype under dyna, med litt sovemusikk og urge. 

Ha en flott kveld videre, folkens!!
 

Tre måneder med verdens beste!!

Heisann hoppsann!!
I går og i dag har jeg hatt gode grunner til å ikke blogge. I går var jeg på kick off til konfirmasjonsundervisningen min, og i dag har jeg og Didrik feiret tre måneders jubileumet vårt!!!
Vi feiret med lapskaus og litt kos på sofaen, mens vi (jeg), så på Awkward. 
Jeg har nå hoppet over to dager i min 40 days challange, så teknisk sett har jeg "tapt". Men vi fortsetter fordeom!!
Jeg tar Day 8 i morgen, og det blir videooooo! Tar sikkert Day 7 også, som egentlig var i dag.
USB-kabelen min streiker, så det blir ingen nye bilder i dag.
Håper alle har en flott kveld videre!!

 


<3 silje
 

Man premierer godt arbeid

Da sitter jeg plantet i senga med en sjokolade og tyskbøker. Har en sjvæær tyskprøve i morra, og det er greit å være forberedt ettersom tyskklassen min er helt forferdelige (læreren vår sa det selv) til å forberede oss til prøver. Så da skal jeg gjøre en forskjell og forberede meg bedre enn noen gang!! Og siden jeg er så flink, premierer jeg meg selv med en sjokolade. Boble sjokoladen til Freia, dritgod, mye bedre enn stratos syns jeg.


Bra kamera, vet. Men sjokoladen er fancy da!!!


Søta sjæl.

Vi snakkes, for nå skal jeg pugge max med tysk!! 
Tchüs! 

 Beklager for lite blogging i det siste.. har bare ikke hatt tid, eller nett!! Nettet hos mamma suger mildt sagt, og derfor tar det hundre år med bilder og slikeins. Beklager så mye! Skal bli flink igjen. Skal også få ordnet header snart, loveu blogg'n.

my day

I dag har dagen min vært generelt kjedelig. Skole -> jobb -> hjem. 
Nå sitter jeg i mørket og ser på Jersey Shore, et av mine favorittprogram. Judge me, men jeg elsker det programmet. Kunne gjerne vært Jwoww eller Snooki da jeg blir så gammel.
Har ikke kommet meg ut av arbeidstøyet en gang!! Sløvt. I morgen blir det vell mer jobb. Oss vanlige mennesker må nemlig jobbe for å tjene penger.
Mens jeg ser på Jersey Shore, tenkte jeg å redesigne to hippie t-skjorter jeg har. En til meg, og en til min venninne Hannah. Vi har Hippietirsdag i morgen.
Håper alle har en flott kveld videre!! 

 
Søte guttene på bandøving forrige fredag <3 and yes, jeg spiller i band med fire gutter. Vi er dritbra!!!!!!!!!!
Og vi kjedet oss, ettersom første gitaristen ikke kom, så da tok vi hatter og solo og lekte fotoshoot <3<3 Simen og Marcus var kjempe flinke. Har maaange flere bilder om dere vil se :-))))) 

hva har dere gjort i dag?

 

<3 silje

Tilbake igjen!

Da er jeg tilbake fra stress og fjelltur.

Selvfølgelig tok jeg noen bilder fra turen, men jeg gadd ikke redigere dem, så noen ligger nok oppned. Idiotiske iPhone kamera.. hateit.


Kjempe irriterende at bildene kommer feil vei, men sånn er det.

Fiskeren Martin i sitt ess!
Det er over femti andre bilder, som jeg ikke gidder å legge ut.
Turen var fantastisk fin, og jeg vil takke min far som tok oss med <3Og i går fikk jeg besøk av kjæresten min, Didrik, så dro pappa og Martin på fisketur, så jeg og Didrik var hjemme alene woho. Vi(JEEEG) lagde middag til oss, så spiste vi sammen og sånt. Det var veldig koselig <3 Tenk at det er tre dager til jeg reiser på cruise(!!!!!), men da også enda lengre til jeg får se kjæresten min igjen :(( Så uka jeg kommer hjem, er han selvfølgelig i Bergen. ÅÅÅHH FML. Men det ordner seg nok om tre uker ca <3

Dette er den nye babyen min. Papi sin bil, men ofc jeg elsker den mer enn han. Vi var på cruising ved Fønix i Halden i går, så om du pleier å være der på onsdagene si ifra daeh <3

Senere i dag skal jeg til bestemor og spise middag. Nå tenkte jeg at jeg skal slikke litt sol ettersom det endelig har blitt finvær!!! <3<3<3<3<3 lovemylife.

<3 silje 

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

Hei!! Jeg heter Silje Molteberg, og kommer fra Sarpsborg, 13 år gammel og er et stakkarslig desemberbarn. Jeg elsker mote og teater, og jeg brenner for synging. Skriver på bloggen om min hverdag, mote, og andre ting som foregår i livet mitt. Du kan kontakte meg på silje.molteberg@me.com eller via facebook-siden min :-)

+Legg meg til som venn

hits