Man premierer godt arbeid (siljemolteberg)

Man premierer godt arbeid

Da sitter jeg plantet i senga med en sjokolade og tyskbøker. Har en sjvæær tyskprøve i morra, og det er greit å være forberedt ettersom tyskklassen min er helt forferdelige (læreren vår sa det selv) til å forberede oss til prøver. Så da skal jeg gjøre en forskjell og forberede meg bedre enn noen gang!! Og siden jeg er så flink, premierer jeg meg selv med en sjokolade. Boble sjokoladen til Freia, dritgod, mye bedre enn stratos syns jeg.


Bra kamera, vet. Men sjokoladen er fancy da!!!


Søta sjæl.

Vi snakkes, for nå skal jeg pugge max med tysk!! 
Tchüs! 

 Beklager for lite blogging i det siste.. har bare ikke hatt tid, eller nett!! Nettet hos mamma suger mildt sagt, og derfor tar det hundre år med bilder og slikeins. Beklager så mye! Skal bli flink igjen. Skal også få ordnet header snart, loveu blogg'n.


  0 kommentarer i "Man premierer godt arbeid"

Skriv en kommentar


Hei!! Jeg heter Silje Molteberg, og kommer fra Sarpsborg, 13 år gammel og er et stakkarslig desemberbarn. Jeg elsker mote og teater, og jeg brenner for synging. Skriver på bloggen om min hverdag, mote, og andre ting som foregår i livet mitt. Du kan kontakte meg på silje.molteberg@me.com eller via facebook-siden min :-)

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits