Tilbake igjen! (siljemolteberg)

Tilbake igjen!

Da er jeg tilbake fra stress og fjelltur.

Selvfølgelig tok jeg noen bilder fra turen, men jeg gadd ikke redigere dem, så noen ligger nok oppned. Idiotiske iPhone kamera.. hateit.


Kjempe irriterende at bildene kommer feil vei, men sånn er det.

Fiskeren Martin i sitt ess!
Det er over femti andre bilder, som jeg ikke gidder å legge ut.
Turen var fantastisk fin, og jeg vil takke min far som tok oss med <3Og i går fikk jeg besøk av kjæresten min, Didrik, så dro pappa og Martin på fisketur, så jeg og Didrik var hjemme alene woho. Vi(JEEEG) lagde middag til oss, så spiste vi sammen og sånt. Det var veldig koselig <3 Tenk at det er tre dager til jeg reiser på cruise(!!!!!), men da også enda lengre til jeg får se kjæresten min igjen :(( Så uka jeg kommer hjem, er han selvfølgelig i Bergen. ÅÅÅHH FML. Men det ordner seg nok om tre uker ca <3

Dette er den nye babyen min. Papi sin bil, men ofc jeg elsker den mer enn han. Vi var på cruising ved Fønix i Halden i går, så om du pleier å være der på onsdagene si ifra daeh <3

Senere i dag skal jeg til bestemor og spise middag. Nå tenkte jeg at jeg skal slikke litt sol ettersom det endelig har blitt finvær!!! <3<3<3<3<3 lovemylife.

<3 silje 

WebRep
currentVote
noRating
noWeight

  0 kommentarer i "Tilbake igjen!"

Skriv en kommentar


Hei!! Jeg heter Silje Molteberg, og kommer fra Sarpsborg, 13 år gammel og er et stakkarslig desemberbarn. Jeg elsker mote og teater, og jeg brenner for synging. Skriver på bloggen om min hverdag, mote, og andre ting som foregår i livet mitt. Du kan kontakte meg på silje.molteberg@me.com eller via facebook-siden min :-)

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits